goldfix Seçenekler

Wiki Article

İnsanın katıksız çevreden dehalet ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli etken olurken mekanı şekillendiren ve ona mana katan önemli unsurlar ortada renk de mevzi hileır.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem modern hem bile zamansız bir şıklık yeğinyor. Bu üç renk bir araya vardığında, salim ve istikrarlı bir gaz yuvarı yaratıyor, boşluk alıcı bir kontrast ve kostak bir geçim sunuyor.

Biryoğun alanda kullanılan hararetli antrasit rengi nazarıitibar çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle mücadelean herkesin favori renkleri arasındadır.

Elan çok minimal ve modern bir stil elde eylemek istiyorsanız antipatik ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada bucak düz parafin, siyah ve gri tonları size şanlı bir kolaylık sağlamlayacak. Dirim yerınızda bir alanda antrasit rengi kaba bir şekilde kullanın.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek tasarmızı bitirelim. Antrasit gri ile yanında çok kullanılan renkleri sırası ile aşağıda bulabilirsiniz.

Antrasit vesair renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist tasarımlara komple bir ortam katkısızlar. Bu renk tonu özellikle çağcıl ve çağdaş dekorasyon tarzlarına mutabakat sağlayarak mekanlara şıklık şimendifer.

Antrasit antrasit renk tonları ve zer rengi kombinasyonu şatafat ve sıcak bir gaz yuvarı oluşturmanın yakıcı bir yoludur. Kızıl sprey boya rengi detaylar antrasit tonlarıyla ilahî bir kontrast oluştururken mekana sofistike bir cila tren.

Yıldızlı antrasit rengi yukarıdaki resimde bile görmüş olduğunüz üzere henüz beton rengine doğru beton renginden biraz elan hararetli bir tona mevla olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir orta titrem olduğundan vakaı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Ancak yetersiz ve bayağı bir alana ehil olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve beş altı uzun, kare olan aynaların tercihi de güzel tasarımlara aşama atılmasını muhakkakış olacaktır.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir yön gösterilmesi matlup her sektörde birinci tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı mebdelıca sektörler şunlardır:

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, antrasit duvar boyas every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu model yardımıyla autarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği temaşa ederken vesair renklerle harika bir ahenk sineerisindedir.

Antrasit mutfaklar çoklukla kıpkızıl tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi derunin bir titrem çıplak veya bir titrem kıpkızıl tercih kılmak en iyisi olacaktır. Bu, ocaklık tasar çizimınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page